Pärjätäkseen yhä nopeammin muuttuvassa toimintaympäristössä yritysten tulee osata ennakoida ja visioida, tehdä oikeita strategisia valintoja ja viedä niitä systemaattisesti toteutukseen. Tämä edellyttää riittävää strategista kyvykkyyttä. Jotta myös strategian toteuttamisessa voidaan onnistua, on henkilöstön koettava strategia omakseen.

Tee strategiatyöstä innostava ja osallistava

Tämä valmennus johdattaa yrityksen avainhenkilöt oivaltamaan, mitä strategian laatimisessa ja toteutuksessa kannattaa ottaa huomioon, jotta prosessi olisi innostava, ymmärrettävä ja yhteiseksi koettu. Valmennuksen aikana osallistujat perehtyvät:

  • strategiaan käsitteenä ja strategiatyön viitekehykseen.
  • strategiaprosessin läpivientiin.
  • osallistaviin ja yhteisöohjautuviin menetelmiin
  • strategian käytännön toteutukseen ja seurantaan.

Valmennuksen myötä yrityksellä on valmiudet uudistaa strategiatyötään ketterämmäksi ja osallistavammaksi itsenäisesti. Valmennus on suunnattu hallituksen ja johtoryhmän jäsenille. Kokonaisuus sisältää Onnistu strategiaprosessissa webinaarisarjan ja kolme työpajaa. Webinaarisarjan voi hankkia myös erikseen.

kuvituskuva

Tärkeimmät hyödyt

  • Strategian toteuttamisen avainhenkilöt saavat valmiuksia ja käytännönläheisiä työkaluja strategian onnistuneeseen toteuttamiseen ja seurantaan.
  • Yksinkertainen strategiatyön malli auttaa keskittymään olennaiseen.
  • Uudenaikaiset ja osallistavat menetelmät rakentavat merkityksellistä yhteisöohjautuvaa toimintakulttuuria.
Kysy lisää
kuvituskuva

Näin varmistamme onnistumisen

  • Johdatamme yrityksen avainhenkilöt strategiatyöhön neljän vaiheen kautta: ymmärrys, näkemys, valinnat ja toteutus.
  • Yhteisellä orientaatiolla ja prioriteettien tunnistamisella kehitetään strategiatyötä ja mahdollistetaan siinä onnistuminen.
  • Lähivalmennus toteutetaan johtoryhmän ja hallituksen kesken hyödyntämällä osallistavia ja keskusteluun fasilitoivia menetelmiä.
Pyydä tarjous

Suunnittele teidän huippuvalmennus!

Verkkokurssi 345 €/hlö (alv. 0%) + lähivalmennus johtoryhmälle ja/tai hallitukselle 3 x 0,5 pv: 6 950 € (alv. 0%).
Ota yhteyttä tai kysy räätälöityä tarjousta alla olevan lomakkeen kautta.

Valmennuksen verkkokurssisisällöt ovat saatavissa myös erikseen.

Kysy lisää valmennuksista

Tutustu valmentajiin

Kaisa Stigell artikkelikuva

Kaisa Stigell

Yli kymmenen vuoden monipuolinen kokemus johtamisesta ja esimiestyöstä. Erityisosaamisena muutosjohtaminen, itseohjautuvien organisaatioiden, liiketoimintamallien ja palveluiden rakentaminen sekä ihmisten ja verkostojen valmentaminen.​
Heidi Eskelinen

Heidi Eskelinen

Yli kymmenen vuoden kokemus tilintarkastus- ja liikkeenjohdon konsultoinnin tehtävistä. Intohimoina yrityksen strategiatyö sekä talouden johtamisen kehittäminen, joita myös valmentaa.
Antti Haapakorva

Antti Haapakorva

Talentreen perustajaosakas, jonka intohimona on kasvu, kehittäminen ja jalkapallo. Valmennuksissa erityinen intohimo ja osaaminen strategioissa ja strategiatyön johtamisessa.

Muita valmennuksiamme