Tositarinoita kasvun ytimestä

Pelastetaan strategia! on konsepti ja yhteisö, joka tekee suomalaisten kasvuyritysten strategiatyöstä yhä parempaa – yhdessä.

Pelastetaan strategia! -leirit kokoavat kasvun johtajat vuorokaudeksi yhteen pohtimaan kasvun ja strategian onnistumisia ja sudenkuoppia fasilitoitujen ja vapaiden keskustelujen sekä upean luonnon äärelle. Omien kokemusten jakaminen vertaisten kesken on arvokasta niin henkilökohtaisella kuin yrityksen tasolla. Samalla se vie strategia-ajattelua yhdessä eteenpäin.

Asia on tärkeä, sillä yhä nopeammin muuttuvassa maailmassa strategia on vastuullisuusteko: mitä selkeämpi ja jaetumpi organisaation yhteinen käsitys on siitä, mihin olemme menossa ja miksi, sitä parempia valintoja osaamme matkan varrella tehdä. Tule mukaamme  Tahkolle 23.-24.3.2022!

Kirkasta ajatuksiasi vertaisten kesken

Leiriohjelman ytimessä on kolme tositarinoiden ympärille rakentuvaa keskustelua. Puitteita antoisille keskusteluille luodaan hyvän ruoan äärellä, ja välillä ajatuksia tuuletetaan rinteessä tai lenkkipoluilla. Leirillä johtajan on mahdollisuus kuulla ja jakaa vertaisten kesken tositarinoita kasvun tekemisestä sekä oppia valmentajiemme, Mika Sutisen ja Antti Haapakorvan, alustamana muiden kokemuksista.

Mikan ja Antin syksyllä 2021 julkaistua Pelastetaan strategia! Pöytälaatikosta päivittäiseksi työkaluksi -kirjaa varten kotimaisten kasvuyritysten parissa koottu aineisto osoitti, että strategiaa voi tehdä hyvin ja huonosti – ja monella eri tavalla. Voittavaa sapluunaa ei ole, eikä sellaista tulla ulkoapäin esittämään näidenkään pöytien ääressä.

Kotiinviemisiksi osallistujat saavat Pelastetaan strategia! -kirjan sekä Onnistu strategiaprosessissa -webinaarisarjan, joiden parissa ajatteluaan keskustelunaiheista voi syventää edelleen.

Toimitusjohtajille ja yrittäjille

Leirit on suunnattu kasvuyritysten toimitusjohtajille ja johtoryhmän tai hallituksen jäsenille. Alati muuttuvassa liiketoimintaympäristössä yrittäjiltä vaaditaan uudistumista ja kykyä johtajuuteen. Toisille annettu ja vastaavasti takaisin saatu tuki auttaa kirkastamaan ajatuksia oman liiketoiminnan pyörteissä.

23.-24.3.2022 Tahkolla

Vuorokauden aikana:

 • Kirkastat ja jäsennät omaa johtajuuttasi kasvun tekijänä.
 • Kuulet ja jaat tositarinoita kasvun ja menestysstrategian luomisesta.
 • Saat oppeja ja työkaluja vaikuttavan strategiatyön johtamiseen.
 • Rakennat omaa ammatillista vertaissparraajien verkostoasi upeissa puitteissa luonnon ja urheilullisten aktiviteettien äärellä.
 • Kanssasi ovat kokeneet Pelastetaan Strategia! -kirjan kirjoittajat ja valmentajat Mika Sutinen ja Antti Haapakorva, joilla on kokemusta satojen organisaatioiden kanssa tehdystä strategiatyöstä.
Ilmoittaudu mukaan

Leirin sisältö

Keskiviikkona 23.3.2022

 • Majoittuminen, Break Sokos Hotel Tahko
 • 11.00-12.00 Lounas, esittäytyminen
 • 12.00-15.00 Tositarinoita strategiatyöstä
  Aiheina: modernin strategiatyön johtaminen ketterästi, oman yritykseni strategiatyön parhaat opit
 • Aktiviteetti (laskettelu tai maastopyöräily)
 • 19.00-22.00 Päivällinen, Tositarinoita kasvun intohimosta
  Aiheina: oma kasvun intohimoni ja johtajuus, millainen on kasvun sielunmaisemani? Millaisista pettymyksistä olen oppinut, mikä minua tulevaisuudessa draivaa?

Torstaina 24.3.2022

 • Aamupala
 • 9.00-12.00 Tositarinoita strategian toteuttamisesta
  Aiheina: Strategian vaikuttava toteuttaminen ja seuranta, oman yritykseni strategian toteuttamisen parhaat opit
 • Lounas ja kotiinlähtö

Hinnoittelu

Early Bird -hinta 15.2. saakka 1 495 euroa, jonka jälkeen 1 995 euroa (+ alv.). Hinta sisältää ruoat, illanvieton, majoituksen (1 hlö/h) ja aktiviteetit sekä Pelastetaan strategia! Pöytälaatikosta päivittäiseksi työkaveriksi -teoksen ja Onnistu strategiaprosessissa! -webinaarisarjan. Osallistuminen laskutetaan jälkikäteen. Covid-19-pandemiasta johtuvat sekä viikkoa ennen leirin alkua tehdyt peruutukset veloituksetta, tämän jälkeen veloitamme puolet osallistumishinnasta.

Leirin toteuttaa Talentree Oy yhdessä kumppaneittensa kanssa.

Mika Sutinen

Mika Sutinen

Kokenut kasvun osaaja ja hallitusammattilainen, joka toimi aiemmin esimerkiksi Musti ja Mirri -ketjun toimitusjohtajana. Nykyisin hallitusammattilainen ja Vaaka Partnersin Industrial Partner. Talentree Oy:n osakas ja Senior Advisor.
Antti Haapakorva

Antti Haapakorva

Talentreen perustajaosakas, jonka intohimona on kasvu, kehittäminen ja jalkapallo. Valmennuksissa erityinen intohimo ja osaaminen strategioissa ja strategiatyön johtamisessa.