Strategiawebinaari

Tässä webinaarissa opit, mitä kannattaa ottaa huomioon strategian laatimisessa ja toteutuksessa, jotta se olisi innostava, ymmärrettävä ja yhteiseksi koettu.

Webinaarin ytimessä oleva malli on yksinkertainen ja näin ollen helposti hahmotettavissa ja läpivietävissä. Se antaa eväät ja käytännön työkalut modernin strategiatyön tekemiseen, sillä maailma muuttuu kuten ihmisetkin ja niiden johtaminen. Myös strategiatyön on siis aika tulla 2020-luvulle.

Webinaarin tavoitteena on, että ajatus strategiasta ja strategiatyöstä muuttuisi akateemisesta ja paperinmakuisesta koko henkilöstöä innostavaksi ja sitouttavaksi. Saattelemme sinut oman organisaatiosi strategiatyöhön neljän vaiheen kautta: ymmärrys, näkemys, valinnat ja toteutus. Jokaiseen osioon sisältyy myös case-esimerkki, jossa kerromme tarkemmin, kuinka kutakin strategiaprosessin vaihetta työstettiin Talentreen omassa strategiatyössä.

Kokonaisuus on suunnattu yritysjohtajille ja hallitusten jäsenille, jotka vastaavat strategiatyön läpiviemisestä ja se sopii erityisesti sinulle, joka kaipaat struktuuria ja inspiraatiota strategiatyöhön.

Osta nyt Lisätietoja tuotteesta

Valmennus Sisältö

Laajenna Kaikki