Valmentajat

Anna Väänänen

Anna Väänänen

Kokemusta asiakaspalvelusta tuotekehitykseen ja palvelumuotoiluun sekä tiiminvetämisestä ja yrittäjyydestä. Luo uusille ja oudoillekin ideoille toimivan strategian.
Antti Haapakorva

Antti Haapakorva

Talentreen perustajaosakas, jonka intohimona on kasvu, kehittäminen ja jalkapallo. Valmennuksissa erityinen intohimo ja osaaminen strategioissa ja strategiatyön johtamisessa.

Antti Huuskonen

Yli kymmenen vuoden kokemus liiketoiminnan ja operaatioiden kehittämisestä, etenkin teknologia-alan johtamisjärjestelmien ja prosessien osalta. Valmennuksen kärkinä HSEQ-järjestelmät sekä tuottavuuden ja prosessien kehitys ja muutosjohtaminen lean-filosofian mukaan.​
Eetu Huosianmaa

Eetu Huosianmaa

Toiminut viimeiset 7 vuotta yritysten myynnin ja markkinoinnin kehittämisen parissa erilaisissa rooleissa. Innostuu erityisesti haasteista, joissa tavoitteena on yhdistää myynti- ja markkinointitoimet yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi.
Heidi Eskelinen

Heidi Eskelinen

Yli kymmenen vuoden kokemus tilintarkastus- ja liikkeenjohdon konsultoinnin tehtävistä. Intohimoina yrityksen strategiatyö sekä talouden johtamisen kehittäminen, joita myös valmentaa.
Johanna Haapakorva

Johanna Haapakorva

Jatkuvasta oppimisesta ja sen yhteydestä yritysten kilpailukykyyn kiinnostunut kehittäjä, jonka osaamisessa yhdistyvät tulevaisuusorientoitunut, ihmislähtöinen ja liiketoiminnallinen ajattelu.
Kaisa Kohtamäki

Kaisa Kohtamäki

Uskoo, että yritysten menestyminen lähtee aina ihmisistä. Vahvuuksinaan hahmottaa syy-seuraussuhteita työyhteisöjen kehittämisessä ja ymmärtää niiden vaikutuksen liiketoimintaan. Tähtää käytännönläheisellä työotteellaan aina tarkoituksenmukaisiin ratkaisuihin.
Kaisa Stigell artikkelikuva

Kaisa Stigell

Yli kymmenen vuoden monipuolinen kokemus johtamisesta ja esimiestyöstä. Erityisosaamisena muutosjohtaminen, itseohjautuvien organisaatioiden, liiketoimintamallien ja palveluiden rakentaminen sekä ihmisten ja verkostojen valmentaminen.​
Mika Sutinen

Mika Sutinen

Kokenut kasvun osaaja ja hallitusammattilainen, joka toimi aiemmin esimerkiksi Musti ja Mirri -ketjun toimitusjohtajana. Nykyisin hallitusammattilainen ja Vaaka Partnersin Industrial Partner. Talentree Oy:n osakas ja Senior Advisor.
Olli Paavola

Olli Paavola

20 vuoden kokemus kouluttamisesta ja valmentamisesta: teemoina erityisesti strategia, strategian jalkauttaminen ja johtajana kehittyminen. Kiinnostunut maailmaan muutoksesta sekä historian ja tulevaisuuden välisestä suhteesta.

Vieraat

Ari Lahti

Ari Lahti

Ari on toiminut pääomasijoittajana perustamansa rahoituskonserni Icecapital Pankkiiriliikkeen kautta yli 20 vuotta.
Jari Jolkkonen Johtamisen Jälki Webinaarivieras

Jari Jolkkonen

Kuopion hiippakunnan piispa avaa johtamisfilosofiaansa ja sen taustalla olevaa ihmiskäsitystään sekä näiden syntyyn vaikuttaneita teorioita.
Juha Vidgren Ponsse

Juha Vidgrén

Ponssen hallituksen ja omistajasuvun jäsen avaa kasvuympäristön ja vanhempiensa esimerkin yhteyttä Ponssen arvoihin ja toimintaan nykypäivänä.
Kirsi Soininen Johtamisen Jälki

Kirsi Soininen

Kuopion markkinointijohtaja erittelee kymmenvuotista uraansa alueen vetovoimaisuuden eteen sekä omaa johtamisfilosofiaansa, jota määrittävät palveleva ja tunnelmajohtaminen.
marko korhonen maakuntajohtaja

Marko Korhonen

Marko Korhonen on toiminut Pohjois-Savon maakuntajohtaja vuodesta 2016. Pohjois-Savon liitto on kuntayhtymä, joka ajaa maakunnan asukkaiden, kuntien ja elinkeinoelämän etua sekä kansallisesti että kansainvälisesti.
Mika Kojonkoski

Mika Kojonkoski

Mika Kojonkoski on toiminut menestyksekkääsi johtajana ja valmentajana monikulttuurisissa ympäristöissä.
Pia Hortling Olvi

Pia Hortling

Olvi Oyj:n yhteiskuntasuhde- ja hankintajohtaja avaa Olvin vastuullisuusohjelmaa ja sitä, sen kautta luodaan lisäarvoa yritykselle ja sidosryhmille.

Riikka Wulff

Pentik Oy:n toimitusjohtaja avaa, miten yritys hakee kasvua kansainvälistymisen ja digitaalisen liiketoiminnan kautta.
Siamäk Naghian

Siamäk Naghian

Genelec Oy:n toimitusjohtaja kertoo oppinsa johtajuuden ytimestä ja kytkee sen esimerkein koskettamaan kaikkea ihmisten välistä toimintaa.