Jari Jolkkonen on toiminut Kuopion hiippakunnan piispana jo lähes kymmenen vuotta. Toimenkuvaan kuuluu hallinnollista johtamista, minkä lisäksi Jari johtaa ja tukee 47:n hiippakuntaan kuuluvan seurakunnan kirkkoherroja ja papistoa. Webinaarikeskustelussa Jari avaa ihmiskäsitystään, ja siihen perustuvaa johtamisfilosofiaansa.

“Lähes kaikki johtaminen on muutosjohtamista, mutta piispan johtaminen on pysyvyysjohtamista – samalla huomioiden kaikki se muutos, mitä ympärillä tapahtuu.”

Pähkinänkuoressa

Kuopion hiippakunnan piispa

Arvojohtaminen

Syväluotaava keskustelu globaalin toimintaympäristön tuomien muutosten vaikutuksista arvoihimme ja ihmiskäsitykseemme. Johtamisen Vaikutus  -webinaarissamme vieraili 11.12.2020 Kuopion hiippakunnan piispa Jari Jolkkonen.

Pohdimme Jarin kanssa muun muassa, kuinka ja miksi meidän tulisi elää ja toimia enemmän arvopohjaisesti sekä ottaa arvot voimakkaammin mukaan elämäämme ja työhömme. Entä millainen on inhimillinen työelämä ja kuinka sitä voidaan johtaa arvojen kautta?

Kysyimme tietysti myös, millaisen johtamisen jäljen Jari Jolkkonen haluaa jättää? Webinaaria isännöi Talentreen executive coach Hannu Laakkonen. #johtamisenvaikutus

Piditkö näkemästäsi? Katso myös webinaarin Jälkilöylyt Jarin kanssa!

Katso kaikki webinaarit
Jari Jolkkonen Johtamisen Jälki Webinaarivieras
11.12.2020

Jari Jolkkonen

Arvojohtaminen