Juha Vidgrén on metsäkoneyritys Ponsse Oyj:n perustajan, Einari Vidgrénin, poika, ja vastaa tällä hetkellä Ponssen yhteiskuntasuhteista ja henkilöstöstä. Ponsse Oyj on yläsavolainen menestystarina ja yksi maailman suurimmista tavaralajimenetelmään perustuvien metsäkoneiden valmistajista.

Vieremän kasvuympäristö ja suku ovat olleet Juhalle merkittävä voimavara, jotka määrittävät hänen näkemyksiään työnteosta ja johtajuudesta. Webinaarissa Juha avaa vanhempiensa yrittäjähenkisyyttä ja ympäröivän kulttuurin merkitystä ja niiden yhteyttä Ponssen arvoihin ja toimintaan nykypäivänä.

Pähkinänkuoressa

hallituksen jäsen, Ponsse Oyj

EY Entrepreneur of the Year 2016 – Finland

Alueellinen menestys

Johtamisen Vaikutus -webinaari lähti 9.4.2021 tien päälle Vieremälle selvittämään, mitkä ovat metsäkoneita valmistavan Ponssen ja yrityksen kotikunnan menestystekijöitä. Vieraanamme oli Ponssen hallituksen jäsen, Juha Vidgrén, jonka kanssa keskustelimme alueellisesta menestyksestä yhteistyössä yritysten kanssa. Keskustelumme pureutuu:

  • Vieremän menestystekijöihin
  • Pienen paikkakunnan pitovoimaan
  • Asukkaiden, yritysten ja kunnan menestykselliseen yhteistyöhön
  • Hyvän elämän edellytyksiin etätyön aikakaudella

Selvitämme myös, millaisen johtamisen jäljen Juha haluaa jättää. Haastattelu on kuvattu suorana Vieremän Rientolasta, jossa webinaaria isännöi Talentreen executive coach Hannu Laakkonen. #johtamisenvaikutus

Piditkö näkemästäsi? Katso myös webinaarin Jälkilöylyt Juhan kanssa!

Katso kaikki webinaarit
Juha Vidgren Ponsse
9.4.2021

Juha Vidgrén

Alueellinen menestys