Savolaislähtöinen Talentreen hallituksen jäsen ja senior advisor, jonka intohimoihin kuuluvat mm. perhokalastus, kirjoittaminen ja kiinnostavien kasvutarinoiden sparraaminen. Kokenut kasvun osaaja ja hallitusammattilainen, joka toimi aiemmin esimerkiksi Musti ja Mirri –ketjun toimitusjohtajana. Mikan kokemus ja osaaminen ovat niin Talentreen kuin sen asiakkaidenkin käytössä.

Liki 20 vuoden toimitusjohtajakokemus neljän eri pääomasijoittajan eli Capmanin, Axcelin, Vaaka Partnersin ja EQT:n yhtiöissä. Tällä hetkellä Mika toimii hallituksen puheenjohtajana tai jäsenenä kymmenessä kasvuyrityksessä, jotka ovat Reaktor, Framery, Jungle Juice Bar, SGN Group, Ellun Kanat, Saurum, Luhta, LähiTapiola, Liiga ja Talentree.

Mika on kirjoittanut teokset Mahtava moka (2018) yhdessä Mikko Kuitusen ja Muutosvoima (2020) yhdessä Kirsi Pihan kanssa. Syksyllä 2021 julkaistiin Pelastetaan strategia! – Pöytälaatikosta päivittäiseksi työkaluksi -teos, jonka Mika kirjoitti yhdessä Talentree Oy:n Antti Haapakorvan kanssa.

Pähkinänkuoressa

Industrial Partner, Vaaka Partners Oy

hallituksen jäsen ja senior advisor, Talentree Group

KTM

Mikan valmennukset

Tutustu valmennuksiin

Lue lisää

Pysy etujoukoissa tilaamalla uutiskirje!