Pia Hortling on toiminut Olvilla yhteiskuntasuhde- ja hankintajohtajana vuodesta 2017, ja sitä ennen yrityksessä monenlaisissa tehtävissä aina panimomestarista alkaen. Pian toimenkuvaan kuuluvat emoyhtiön hankinnat ja koko konsernin suorat ostot sekä vastuullisuusohjelman vetovastuu ja kehittäminen koko konsernin osalta. Yritysten on oltava kiinnostuneita vastuullisuudesta myös omaa arvoketjuaan laajemmin, mihin Pia työssään vaikuttaa.

“Vastuullisuus on asia, jota kuluttajat yhä enemmän vaativat, ja yritysten on pyrittävä jättämään maailmaan yhä positiivisempi jälki.”

Pähkinänkuoressa

yhteiskuntasuhde- ja hankintajohtaja, Olvi Oyj

Vastuullisuuden johtaminen

Vastuullisuus ja kestävä kehitys nähdään usein vain ympäristönäkökulmasta, mutta Olville ne ovat merkittävä osa yrityksen strategiaa ja operatiivista päätöksentekoa. Syvennymme  Olvi Oyj:n yhteiskuntasuhde- ja hankintajohtaja Pia Hortlingin kanssa vastuullisuuden ja kestävän kehityksen johtamiseen mm. seuraavista kulmista:

  • Mitä kaikkea vastuullisuus ja kestävä kehitys Olvilla tarkoittaa, ja kuinka niitä johdetaan?
  • Kuinka sidosryhmille luodaan arvoa kestävän kehityksen kautta?
  • Entä miten Olvilla vaikutetaan vastuulliseen kuluttamiseen?

Kuulemme lisäksi myös, millaisen johtamisen jäljen Pia haluaa jättää? Webinaaria isännöi Talentreen executive coach Hannu Laakkonen. #johtamisenvaikutus

Katso kaikki webinaarit
Pia Hortling Olvi
7.5.2021

Pia Hortling

Vastuullisuuden johtaminen