Genelec Oy:n toimitusjohtaja Siamäk Naghian on työskennellyt yrityksessä yli 10 vuotta. Genelec Oy on merkittävä kansainvälinen vientiyritys ja alansa edelläkävijä, joka on saanut 20 kertaa kansainvälisen TEC-innovaatiopalkinnon, jota kutsutaan audioalan Oscar-palkinnoksi. Siamäk avaa webinaarissa omaa tarinaansa ja sen vaikutusta häneen ihmisenä ja johtajana. Siamäk puhuu syvällisesti yhteyden rakentamisesta, luottamisesta ja kasvamisesta kohti omaa potentiaalia.

Siamäkin mukaan johtamisessa on kyse lopulta siitä, miten ihmisinä opimme kasvamaan ja kehittymään yhdessä muiden kanssa.

Pähkinänkuoressa

toimitusjohtaja, Genelec Oy

Enterprice Executive of the Year 2018 Finland

Johtamisen ääni

Iisalmelainen äänentoistoalan yritys Genelec Oy on yksi suomalaisen kansainvälisen liiketoiminnan menestystarinoita. Johtamisen Vaikutus -webinaarissa 29.1.2021 pohdimme toimitusjohtaja Siamäk Naghianin kanssa yrityskulttuurin, arvojen ja johtamisen äänen vaikutuksia ihmisiin, liiketoimintaan ja elinympäristöömme.

  • Mitkä tekijät ovat olleet vaikuttamassa liiketoiminnan kasvuun ja onnistumiseen?
  • Miten vaikeina hetkinä johdetaan?
  • Mitkä ovat koronavuoden 2020 opit johtamisesta?

Ja tietysti: millaisen johtamisen jäljen Siamäk Naghian haluaa jättää? Webinaaria isännöi Talentreen executive coach Hannu Laakkonen.

Piditkö kuulemastasi? Katso myös webinaarin Jälkilöylyt Siamäkin kanssa!

Katso kaikki webinaarit
Siamäk Naghian
29.1.2021

Siamäk Naghian

Johtamisen ääni